Fruitkistjesstandaard

F

Een leuk project voor een zonnige zondagmiddag: een standaard voor fruitkistjes, om groentjes op hoogte te kunnen verbouwen.

2 reacties

  • Mooi! Kun je er een werkbeschrijving bij geven? Mogelijk werkt hij ook tegen kattenontlasting.

    • Het was redelijk simpel: kistjes meten, model tekenen en de lengte van de latten uitrekenen. Dan tussen het hout in de schuur zoeken naar geschikte latjes. Niet vergeten te lunchen en ondertussen bedenken hoe je het best 2×29 cm + 4×51 cm + 4×55 cm kunt zagen uit twee latten van 2 meter en een van 1,2 meter. Daarna zagen, voorboren en schroeven, en tot slot de beits. Opbrengst: een fruitkistjesstandaard, twee verbrande schouders, een opgeruimde schuur en een blij gevoel.

      Een kat loopt hier dwars doorheen, daar hebben we zwaarder geschut voor nodig 😎

Over mij

Ik probeer de wereld, de ander en mezelf te begrijpen. Daarom denk ik met mijn hoofd, voel ik met mijn buik, en schrijf ik op het web.